З таборів дітей повезуть на екскурсії

SambirWZ
177

З таборів дітей повезуть на екскурсії

Уперше за останні двадцять років надходження до бюджету Самбірщина перевиконалатаку радісну звістку повідомив голова райради Віталій Кімак, а відтак розповів про те, як депутати розподілили кошти на найбільш нагальні проблеми.

660 тисяч гривень розподілили на те, чого, як би це ліпше сказати, у нас ніколи не булоНаприклад, в районі буде 14 літніх таборів. Це такі табори, коли діти закінчують школу, а їх ще змушують ходити туди на відпочинок. Отож, вирішили, щоб по 2 тисячі гривень закласти на пальне для шкільних автобусів кожного табору і повезуть дітвору на екскурсії. Принаймні, екскурсіїце значно цікавіше, ніж сидіти на пришкільному подвірї, який набрид за час навчального року.

Чи не вперше за увесь час пошанування розумників заклали 20 тисяч гривень на преміювання презентами переможців шкільних, районних, обласних олімпіад. Нагадаємо, кожного року найкращих збирають убілому доміі кожному вручають щось памятне за їхнє небайдуже ставлення до науки. Крім іншого, з суми перевиконання бюджету вділили гроші на співфінансування проектів з ремонтів навчальних закладів у Роздільному та Воютичах.

 

Роман ПОГОНИЧ.

Вас це може зацікавити

Залишити комментар