Юні майстри слова

SambirWZ
244

Юні майстри слова

Третій рік поспіль організовуємо літературно-юнацький конкурс між школярами “Діти – це наше майбутнє”. Його започаткував Благодійний фонд Андрія Лопушанського і, зважаючи на успіх, традиційно на свято Покрови гуртує юні таланти. Цьогоріч у фестивалі взяли участь близько 80 дітей зі Самбірського, Старосамбірського, Турківського та Сколівського районів, презентуючи свої твори на тему: “Моїй Україні 25”.

Приємно, що  кожного року кількість учасників зростає, тому можна розуміти, що організатори творять добру справу. Адже, як писала у своєму творі призерка минулорічного конкурсу Руслана Коваль, “Не дивіться на Україну, як на землю своїх батьків. Дивіться на неї, як на землю своїх дітей. І тоді прийдуть зміни…”. Це слова Святослава Вакарчука, які зачепили її душу, а її твір, який вона зачитувала на сцені, слугував лозунгом для діток цьогорічного конкурсу.

Висловлюємо щиру подяку учасникам конкурсу, батькам, вчителям та всім, хто долучився до доброї справи, ведучій Наталії Буряк, членам журі Ользі Вачинич, Марії  Прокопець, Вірі Політаєвій, військовослужбовцям, працівникам училища культури, полі-графічній фірмі “АртХата”, рекламній аґенції “Ідеал”, КП “Самбірська міська друкарня” і всім гостям. Учасники конкурсу отримали дипломи та квитки для сімейного відпочинку в басейні санаторію “Женева”. А фіналістів нагородили цінними призами, сертифікатами на кількаденний відпочинок з сім’єю в  “Женеві” та Гран-Прі – планшет. Про призерів. Проза: Гран-Прі – Юрій Тітов, Стрілковицька школа, 1 місце – Надія Пацай, 13 років, 8 школа, 2 місце – Марта Шубак, Стрілковицька школа, 3 місце – Вероніка Хомин – 12 років, гімназія. Поезія: Олена Маслей, Тур’ївська школа, Надія Рудюк, 8 школа, Володимир Тимців, 7 школа.

 

Світлана МАТКІВСЬКА.

Вас це може зацікавити

Залишити комментар