Факти тижня

SambirWZ
345

У віддаленому селі 

Новокалинівська міська рада у віддаленому від центра громади селі Майничі реалізувала черговий проект, який переміг в обласному конкурсі місцевих ініціатив. Після реконструкції  невпізнанним став Народний дім. 

На завершенні ще три важливі для об’єднаної громади проекти. Це підтверджує, що міська рада поступово дбає про розвиток інфраструктури та забезпечує зміни у кожному селі.

Субсидії для самбірців   

У Самбірській ТГ державну допомогу на оплату комунальних послуг надано 2300 домогосподарствам. А з початку року управління соціального захисту населення перерахувало субсидії 15335 сім’ям.  

Начальник управління Оксана Кілик навела іншу статистику. Для отримання субсидій звернулось 657 заявників, у тому числі вперше – 158, повторно – 499. Переважній більшості  її призначено. Однак 163 згідно із законодавством, відмовлено в допомозі.

Дівчинка лікуватиметься амбулаторно

Постраждалу у вересні внаслідок ДТП у Рудках Самбірського району 10-річну Тетянку з ортопедо-травматологічного відділення дитячої лікарні на Орлика у Львові виписали на амбулаторне лікування додому.

“Її шлях у нашій лікарні був довгий і не простий, – розповіли у лікарні, – але вона все витримала і виписана додому у задовільному стані. Дівчинка  самостійно харчується усміхається, активна, самостійно сидить у ліжку та готується до вертикалізації, а в подальшому – до протезування”. 

Тепер вона продовжуватиме лікування амбулаторно.

Вакцинація на вокзалі 

У  приміщенні залізничного вокзалу станції Самбір запрацював пункт вакцинації населення від COVID-19. Він дозволить суттєво зменшити черги у міській поліклініці. 

Додатковий пункт вакцинації у Самборі запрацював за ініціативи Самбірського МРВ ДУ «Львівського обласного лабораторного центру контролю і профілактики хвороб» та підтримці Самбірської районної державної адміністрації.

Вас це може зацікавити

Залишити комментар