На наші терени прийшли нові прокурори

SambirWZ
163

На наші терени прийшли нові прокурори

У Самбірському «білому домі» на належному державному рівні представили нового самбірського прокурора Євгена Заходила, який до того працював в апараті обласної прокуратури, а тепер став основним захисником законів на Самбірщині, Старосамбірщині і Турківщині. Саме тому у президії прокурорського зібрання поруч з обласним очільником  відомства Юрієм Квятковським були голови РДА Микола Фрей, Орест Бонк, Олександр Лабецький.  

ПРОКУРОР Львівщини, як і годиться на таких представленнях, розповів, над чим мають працювати його підлеглі. Спільно з владою вирішувати земельні проблеми, питання наповнення бюджету, боротьба із злочинністю, хабарництвом, аварійністю на дорогах і таке інше. Пан Квятковський вважає, що заради мети прокурори повинні стрічатися з владними мужами щонайменше раз у тиждень. Висловив побажання, щоб працівники прокуратури бували на сесіях місцевих рад та за необхідності давали консультації з тих чи інших проблемних питань. З приводу попереднього керівника прокуратури гість був небагатослівним, мовляв, не зумів налагодити співпраці та забезпечити відповідні результати роботи. Тому йому запропонували посаду з меншим обсягом роботи. Взагалі, треба зазначити, що прокурорські начальники на наших теренах міняються доволі часто. Направду, не встигнеш з ним добре познайомитися, а він уже десь інакше… Раніше, і це так само факт, прокуратура мала більше повноважень і, хоч прокурорів було небагато, але усі вони були авторитетні, досвідчені і впливові. Більше того, їх навіть боялися усі потенційні порушники законів. Зрештою, вони здебільшого були місцевими, а факт зміни прокурора ставав сенсацією. Тепер все якось скромніше…

Разом з Євгеном Заходилом прийшов на посаду першого заступника прокурора Олексій Кузнецов – також з обласної прокуратури.

Роман ПОГОНИЧ.

Вас це може зацікавити

Залишити комментар