Замало Наталці Петрик «Майстер-шеф» – подалася у пишнотілі моделі

SambirWZ
177

Замало Наталці Петрик «Майстер-шеф» – подалася у пишнотілі моделі

Пам’ятаєте, скільки адреналіну ми викидували під час передач «Майстер-шеф» на СТБ, коли там воювала за першість добромильчанка Наталя Петрик? Вона не вийшла в абсолютні переможці, але престижний білий китель отримала. 

МИ ЩИРО пишалися нею, вболівали і раділи, що після проекту стала знаменитою, сягнула кулінарних висот, одне слово, телезірка дає собі раду.

Наталя уже вдруге припіднесла нам сюрприз і бере участь у конкурсі «Модель-ХL» на «1+1». Одного вечора з нетерпінням чекав, коли ж нарешті Наталка вийде на подіум, але пізно вночі оголосили, що продовження буде згодом. Дочекалися. Пройшла далі… За нагоди перепитали у мера Добромиля Юрія Петрика, який має за честь бути її батьком, які ж подальші успіхи доньки, і той повідомив, що перші кастинги дочка пройшла добре. Більше у зв’язку з таємницею телепоказу казати не можемо, але мусимо підтримувати своїх, які дивовижним чином опиняються у телевізорі. Нагадаємо, проект має на меті популяризувати розкішні дівочі тіла – не ті, перепрошую, вішалки «90-60-90», а наших, українських панночок. Наталка знову має шанс на перемогу.

Роман ПОГОНИЧ.

Вас це може зацікавити

Залишити комментар