Хто табличку малюватиме?

SambirWZ
214

Хто табличку малюватиме?

Вже з 1 червня в Україні штрафуватимуть власників «безадресних» будинків. Так, згідно з правилами благоустрою та методичними вимогами для проведення Всеукраїнського перепису населення, домогосподарства та адміністративні будівлі повинні мати адресні таблички. 

ТАБЛИЧКА з номером і назвою вулиці або провулку на вашу адресу допомагають персоналу швидкої медичної допомоги, працівникам пожежної безпеки або поліцейським оперативно ідентифікувати ваше домогосподарство і вчасно відреагувати на звернення.

Не тільки житлові будинки повинні мати табличку з адресою, але й всі інші адміністративні будівлі (підприємства бюджетної сфери, адміністративні заклади, магазини, банки, аптеки тощо). Власники домогосподарств, керівники приватних підприємств та підприємці малого та середнього бізнесу зобов’язані встановити табличку з номером і назвою вулиці за своєю адресою на фасаді… А ще цьогоріч планують проведення Всеукраїнського перепису населення. З 1 червня штрафи за відсутність маркувань на домогосподарствах будуть досягати до 1360 грн. – для населення і до 1800 грн – для магазинів, бюджетних установ і церков.

І перепис, і маркування будівель – це чудово, тільки де брати ті таблички і хто та як буде їх чеканити на металі, чи самотужки фарбою розмальовувати. Добре, якщо у когось вулиця з короткою назвою, а якщо у автора цих рядків «Братів Бережницький»? Стільки букв!

Роман ПОГОНИЧ.

Вас це може зацікавити