Юнак та дівчина, які «пропали», уже знайшлися

SambirWZ
251

Юнак та дівчина, які «пропали», уже знайшлися

Інтернет – хороша річ. Він може в одну мить роздути тему до рівня всеукраїнських масштабів. Так сталося і через новину з одного села Самбірщини.

ПРОБЛЕМА, скажемо так, цікава, бо у нас чомусь почастішали випадки, коли зникають діти. Придумали навіть гру на кшталт «Налякай батьків» – зникни на одну добу. Такий собі протест проти батьківського «свавілля», чи перевірка, на скільки вони своє чадо люблять.  А у нас сталося так, що зникли одразу юнак та дівчина років сімнадцяти. У соціальних мережах розповідали, що вони приятелювали. З’явилися заклики до пропаж, мовляв, хоч зголосіться, що  живі-здорові.

Минулого четверга зателефонували до війта цього села з надією на його оптимістичну відповідь. Сподівання не підвели і посадовець розповів, що діти знайшлися, і понарікав на Інтернет, що натворив стільки паніки, що до нього уже й з Києва телефонували… Насправді, каже чоловік, дівчина виховується без батька, у матері – троє дітей. Які там стосунки у доньки з найдорожчою, не уточнював, але сказав, що перед зникненням дівчини мама її побила і зараз має клопіт з поліцією, бо жінку начебто хочуть оштрафувати. Підлітків розшукали аж у Черкаській області – повідомили у Самбірському правоохоронному відомстві. Орієнтування на них пішло по усій Україні, от черкаські копи і надибали на нашу пропажу. У всій цій історії ми хотіли б зупинитися на тому, що Богу дякувати – усе скінчилося чудово, а друге – батьки мають бути батьками і знати, що від доброї атмосфери а хаті діти не втікають.

Аліна СОРУВКА.

Вас це може зацікавити